1 Mayıs 2015 Cuma

Güzelliğinizin En Belirgini Burunlar


             

          İnsanlar özellikle bayanlar güzelliğine düşkün olmakla birlikte bunu sorun etmektedirler. Bu sorunu ortadan kaldırmak için estetik olmaktan kaçınmamaktadırlar.

          Bu işlerinde uzman olan estetik merkezi, kişilerin bu sorununu ilk önce tespit etmekte, sonra uygun çözüm yollarını konusunda uzman eğitim almış cerrahların görüşü ve uygulamalarıyla ortadan kaldırmaktadırlar. Bu tabi ki belirli bir ücret karşılığında yapılmaktadır. Bu ücretler elbette bu görüntü bozuklukların giderilmesi için değer bir ücret olmaktadır.
            İnsanlar estetik konusunda en çok Burun estetiği yaptırmaktadır. Burun estetiği görüntü bozukluğunun yanı sıra nefes almakta sorun yaşandığı içinde yapılmaktadır.
           Burnunda et olan bir kişinin nefes alması oldukça güç olacağı için bu kişilerin Burun ameliyatı olması kaçınılmazdır. Bu ameliyat genellikle estetik cerrahlar aracılığıyla yapılmakta olup ameliyat olduktan sonra tamponlarla burun desteklenip olması gerektiği gibi duruma sokulmaktadır.
            Ameliyattan çıkan kişiler yaklaşık bir hafta boyunca bu sargılarla tamponlarla desteklenmesi gerekmektedir. Burun ameliyatı olan kişilerin burunlarının yerine oturması yaklaşık bir iki yılı bulmaktadır. Bu süre zarfınca gözlük takmamaları gerekmektedir. www.miaplastestetik.com bu alanda hizmet vermektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder