1 Mayıs 2015 Cuma

Küçük Dokunuşlarla 10 Yaş Gençleşmeye Ne Dersiniz?


             

               Estetik müdahaleler, kadın erkek belli dönemlerde ihtiyaç duyulan bir tedavidir. Özellikle bayanların daha çok müracaat ettikleri estetik müdahaleler kimi zaman bir kusurun kamuflesi, kimi zaman da ileri yaşlarda oluşması muhtemel kırışıklıkların giderilmesi gibi nedenlerle yaptırılmaktadır.

                 Zeltiq; vücudun belli bölgelerinde eritilemeyen yağların hiç bir cerrahi müdahale yapılmadan, kimyasallar kullanmadan çözümlenmesi tedavisidir. Sadece hamile bayanların ve soğuk alerjisi olanların yaptırması sakıncalı olup bunun dışında herkes yaptırabilmektedir. 1 saat kadar süren ıslak mendil gibi bir örtü üzerinden vakumlama sistemi diye tarif edilebilir.
                Selülit ise; yağ hücreleri arasındaki dolaşımın bozulması ve sonrasında portakal kabuğu görünümünün oluşması durumudur. Lazer tedavisi ile lokal müdahale yapılarak köklü çözüme ulaşmak mümkündür.
                Yanak dolgusu; Yanaklardaki çukurluk yüzün diğer bölgelerinde çizgi ve kırışıklıkları tetiklemektedir. Hem çukur yanaklar kişiyi estetik açıdan da daha yorgun göstermektedir. Tıpkı botoks gibi dolgu maddeleri ile çukur bölgeler belli ölçülerde doldurularak beraberinde bazı çizgi ve kırışıklıkların giderilmesi de sağlanmaktadır. www.miaplastestetik.com sitesi estetik müdahalelerde rakip tanımayan güvenilir bir sitedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder